Виж как да се възползваш от големите отстъпки в нашите шоуруми - НАТИСНИ ТУК!
Хипер Промо!

4 предимства на ръчния подвижен душ

Когато оформяте пространство с банята с душ-кабина и всичко по реда си съвсем естествено е да сложите една статична душ-пита от тавана или с рамо от стена. Истинското функционално приложение за къпане обаче е подвижния ръчен душ. В този текст  ще споделим 4 предимства, които той предоставя за тялото по време на къпане.

 

Подвижният  душ е много по-гъвкав и позволява да се къпете така както искате, и да измиете всички части от тялото с необходимата сила и наситеност на водната струя.

 

Подвижният душ позволява по-лесно къпане за малки деца, за трудноподвижни хора и възрастни. За децата които винаги шават, къпането с ръчен душ дори е забавно, докато за по-възрастните мъже и жени е по-лесно да с къпят подвижна душ-слушалка дори ако се наложи те да седнат на пейката в банята отредена за това. Домашните любимци също влизат в списъка, защото те също могат да бъдат изкъпани по-лесно с подвижна душ слушалка.

 

Този вид душ-гарнитури, които предлагат подвижен ръчен душ могат да се използват и за почистване в банята. По лесно се достигат повърхности, които са минати с почистващия агент и водната струя просто отмива нанесеното. Можете да почиствате стенните плочки, ваната, и всичко в близост до душ гарнитурата.

 

Ръчната душ слушалка решава проблема и с ниското налягане. Това е относителен проблем, но той може да се случи при високата неподвижна душ-глава. С ръчния душ просто долепяте струята близо до тялото си и дори получавате масаж ефект.

 

Тези 4 предимства на ръчния подвижен душ са свързани и с иновативните начини на производство, които позволяват внедряване на различни видове струи излизащи от устройството. Освен това ръчния душ не е задължително да заема много място. Има модели, които се окачат на стена чрез една пластина и се командват от вграден смесител. Имате избор, имате и добри описания на всеки отделен душ, така че по-лесно да се ориентирате в правилното решение.

 

X Вземи код за остъпка, за да ползваш намаленията и в магазините ни!

Генерирай код