Виж как да се възползваш от големите отстъпки в нашите шоуруми - НАТИСНИ ТУК!
Хипер Промо!

Баня в кафяво – класика и уют!

Декорацията на стените на банята с плочки изглежда страхотно в интериора на банята. Кафявите плочки са изключително силна тенденция напоследък. Те биват три вида: с плътен цвят, напомнящи дърво и напомнящи камък.

 

Плътната опция, може да изглежда доста скучно и безинтересно, така че е по-добре да се изключи. Плочките, интерпретиращи естествено дърво, изглежда е много по-ефективен и подходящ за съвременния стил начин. Той е класика и създава топла и уютна атмосфера в интериора на дома.

 

Плочките с имитация на камък са много елегантен и благороден метод за завършване на декора. Те придават на интериора определено прохлада и свежест.

 

Можете да използвате комбинираната версия с базисни кафяви плочки и декорни или мозаечни плочки.

 

Циментова замазка

Циментовата замаска на тавана е много ефективна комбинирана версия за декориране на интериора в банята. Като довършителни материали за тавана може да се използват и техники като окачени тавани. Също така изглеждат добре и панелите на тавана.  Опънатите тавани са още едно добро решение за завършване на баня в нюанси на кафяв цвят.

 

Подови плочки

Най-ефектен дизайн на пода се постига с кафяво-бели плочки, изложени в шахматен модел. Добра идея е да се комбинират плочки с различни текстури и цветове, тъй като ако пода е с плътен, монохромен цвят, ще изглежда по-малко впечатляващ.

 

Най-удачните завършителни работи за пода в наши дни са теракот или гранитогрес за баня в тъмен тон. Довършителни подовите плочки във вътрешността на кафявата баня могат да бъдат с допълнителни характеристики, например да бъдат антиплъзгащи.

 

Мебели и аксесоари

Добро решение би било в банята с кафяви плочки да се добавят бели мебели, като така интериорът ще изглежда скъп и ще говори за добър вкус. Също така, отличен вариант е украсата на мебелите да бъде с релефни акценти от дърво в същия тон. Ако използвате плочки, интерпретиращи естествен камък, най-добре е да си купите мебели от стъкло, ковано желязо или метал.

 

Ако искате да добавите малко страст, може да поставите червен аксесоар. Допълнителните аксесоари могат да бъдат още в сини, зелени и оранжеви цветове.

X Вземи код за остъпка, за да ползваш намаленията и в магазините ни!

Генерирай код