Виж как да се възползваш от големите отстъпки в нашите шоуруми - НАТИСНИ ТУК!
Хипер Промо!

Гранитогрес колекции избор

Колекциите гранитогрес, които предлагаме в баня 24 са свидетелство за изключителното майсторство на производителите в съвременен план. Вие избирате от гранитогресните плочки на италианските майстори, испанските майстори, турските и българските производители.

 

Колекциите гранитогресни плочки са създадени на базата на красива естествена визия или на имитации на най-различни повърхности: дървени ламели или паркет, ефект камък, редки и познати мрамори, имитация на цимент, различни цветове, вдъхновения  подбрани от целия свят и пресъздадени върху гранитогресната материя чрез дигитална технология.

 

Различните размери и високото качество на гранитогреса, създават възможност за направата на най-различни интериорни стенни и подови повърхности, така че да носят впечатляващата визия на избраните плочки. Изборът създава възможност за най-виртуозни модификации: създаване на традиционни стилове, но и на модернистични и съвременни дизайни.

 

Гранитогресът в същността си е керамика изпечена по специални правила, което допринася за страхотните ѝ качества откъм издръжливост и непропускливост на вода и влага, дълготрайност като материя и отлично запазване на цветове и финитури.

 

 

Избирайте плочките на базата на технически данни, които са посочени за всеки модел и за всяка колекция гранитогрес. В описанията се споменават дали гранитогресът е полиран, гланциран, матов; какви са неговите размери и дебелина; цена за квадратен метър на основните плочки или цена за брой на специалните декоративни гранитогресни плочки. Снимките също са много важни защото увеличават възможността за подходящ избор на базата какво ви трябва за вашия проект.