Виж как да се възползваш от големите отстъпки в нашите шоуруми - НАТИСНИ ТУК!
Хипер Промо!

Интересно осветление в банята

Съществуват много и различни идеи за инсталиране на необичайно декоративно осветление в банята. Интересен тип допълнително осветление е звездното небе. За да се създаде асоциация с ясно нощно небе на тавана на банята, се поставят малки светлинни източници - оптични влакна или диоди, излъчващи светлина. Това е скъпа опция за светлина декорация, но с нея банята ще се превърне в необикновен и оригинален оазис.

 

Прожектори за баня

На пазара в наши дни се предлага огромен избор от осветителни тела, които създават посока на светлината. Тяхната употреба помага при зонирането на банята на отделни кътове.

 

Настолни лампи за баня

Много модерни бани имат самостоятелно осветление, но при отсъствие на такова е възможно да се инсталира лъчева светлина. Те могат да се поставят в близост до отделни елементи на санитарния фаянс.

 

Източници на светлина

Тъй като често в банята няма прозорци и помещението се нуждае от добро осветление, важно е да планирате правилно как ще бъдат разположени източниците на светлина. Но дори и ако прозорецът в банята е на разположение, дневната светлина няма да бъде достатъчна, което също предполага компетентно разпределение на източниците на светлина. Разположението им условно се разделя на три нива:

  • долно (на пода);
  • работно (в зоната на мивката и огледалата);
  • горно (на тавана).

 

Безопасно осветление в банята

Добре е да не се пестят пари при избора на осветително оборудване за баня. Със закупуването на висококачествени продукти ще избегнете скъпоструващата работа за замяна на повредените уреди.

 

Препоръки

Винаги купувайте специализирано осветление за баня, тъй като то има много по-различни характеристики. Тези лампи са водоустойчиви и са пригодени да издържат на резки смени в температурата, пара, конденз и висока влага.

На първо място е много важно всички осветителни тела да са добре защитени от водата.

Особено това се отнася за осветителните тела, които ще бъдат разположени близо до водата. Осигурете 100% здравина на всички източници на електроенергия. Силата на източниците на светлина, разположени близо до водата, трябва да бъде до 12 V.

 

X Вземи код за остъпка, за да ползваш намаленията и в магазините ни!

Генерирай код