Виж как да се възползваш от големите отстъпки в нашите шоуруми - НАТИСНИ ТУК!
Хипер Промо!

Малки съвети за смесители за баня

Знаете ли, че ако използвате едноръкохватков смесител за мивката в банята, има много по-малка вероятност да се изгорите с гореща вода поради невнимание. Освен това когато пространството в банята е по-малко все повече хора се ориентират към едноръкохваткови смесители или дори използват модели за вграждане за ваната и за душа. Това е само един от малките съвети, които може да приложите ако търсите по-практични решения за пространството в банята.

 

Друг добър съвет, който се препоръчва от модерните дизайнери е да избирате смесители за баня според това, което е близко до стила на мястото.

 

Ако ремонтирате банята в градска среда и сте заобиколени от специфична обстановка и архитектура, може би е добре да търсите съчетание с това което е типично за тази градска зона – винтидж смесители, в индустриал дизайн може да са точния избор.

 

При положение, че правите луксозна вила обаче можете да търсите луксозни решение, което ще върви с цялостния ви план.

 

При положение, че вилата ще бъде в по-груб, селски стил, тогава можете да изберете дизайн, който ще отговаря на избрания интериор. Има смесители за баня с финитура старо злато, или с медна финитура, които създават това усещане за нещо остаряло, нещо захабено, без изобщо да се лишавате от супер качеството и практичността.

 

Преди да си купите смесител за мивка за баня, за душ или за вана, за биде, разберете какви са изискванията за поддръжка. На пазара има най-различни смесители, на различни цени, но и с много различен финиш. За да поддържате блясъка и качеството на смесителя може да се наложат специални грижи, особено за моделите със златен или сребърен завършек. Всеки смесител, който не е завършен с полиран хром, трябва да бъде често подсушаван, особено моделите със златно покритие. За хората, които живеят педантично и внимателно, това може да не е проблем, но ако сте имате забързан живот, може би няма да искате да имате точно такива грижи. 

 

Това са съвети, които ще помогнат за чисто естетическия завършек в интериора на банята иначе от гледна точка на икономическа целесъобразност има още много неща, които трябва да се съблюдават.