Виж как да се възползваш от големите отстъпки в нашите шоуруми - НАТИСНИ ТУК!
Хипер Промо!

Печка за баня

Банята е една от най-уникалните стаи във вашия дом и като такава има различни изисквания за поддържане на топлина. Подобно на кухнята, има голямо количество топлина и влажност, но тя е много по-влажна и по-малка от другите помещения. Тези фактори се обединяват и водят до специфични изисквания за отопление.

 

Най-популярните печки за баня днес са свързани с така наречените лира за баня. Тя няма открито реотани, но метално тяло на ребра, които се затоплят и разпръскват топлина в помещението.

 

Лирите за баня, които служат за отопление са много и най-различни видове по форма.  За да изберете подходяща лира за баня трябва да разгледате онлайн какво се предлага и какво би подхождало във вашия интериор.

 

Известни са и моделите тип подово отопление за баня, което се вгражда под плочките на пода. То обаче има сложна и трудоемка инсталация и изисква монтаж преди пускането на баня в употреба.

 

Съвременното производство на отопление предлага специални печки за баня. Такива може да са кварцови печки, вентилаторни печки за баня, електрически печки за баня. Всички те се монтират на стената в банята според правилата, които осигуряват безопасност и оптимална ефективност.

 

Понякога в дома няма предвидено отопление в банята. Тогава семействата прибягват до решение на момента. Те използват печка за баня, която се включва в помещението, преди самото къпане. Обикновено кабелът се включва извън помещението и то се топли, като през това време банята не се ползва. Такива печки най-често са радиатор или печка духалка, която бързо затопля интериора.

X Вземи код за остъпка, за да ползваш намаленията и в магазините ни!

Генерирай код