Виж как да се възползваш от големите отстъпки в нашите шоуруми - НАТИСНИ ТУК!
Хипер Промо!

Плочки имитация на камък

Изборът на плочки в банята е приятен процес, защото се запознавате с красотите, които пазарът предлага. Препоръчително е да проучите пазара, за да изберете подходяща за банята настилка или облицовка като визия, за да сте доволни от избора си, а не да е просто случаен. Затова продължаваме серия от статии, в които ви запознаваме с различните плочки според ефекта, в който са

 

Тази статия е малко по-различна защото се занимава с плочки имитация на , но както ще разберете по-надолу в текста, че има различни видове имитации, които могат да оформят цялостната визия в банята.

 

Основни характеристики на плочките имитиращи камък

 

Плочките имитация на камък са дело на съвременните технологии, които успяха да пресъздадат най-различни ефекти върху класическите керамични или гранитогресни плочки за баня. Много силен тренд, особено последните години, хората да избират имитацията на камък за баня обзавеждане. Производителите предлагат плочки за баня имитация на камък според вида каменни плочки, които така или иначе са се наложили на пазара: гранит, шистов камък, варовикови скали, вулканичен камък, алабастър, оникс; мраморите също са толкова много, че те са си в отделна категория с имитации.

 

Плочките се характеризират с нанесена текстура създаваща илюзията за типа камък, но с елегантната намеса и на натурални каменни цветове и текстури. Можете да видите по-светли ефекти, тъмно кафяво камък, но и ефект боядисан камък в бяло, сиво, черно, дори и цветно. Веднъж попаднете ли в този свят на плочки за баня имитация на камък ще видите безброй възможности, за които няма да ни стигне цяла уеб страница. Плочките от този тип са толкова желани защото доставят стилна и зашеметяваща естетика, на която можете да се наслаждавате с години. Линкът Виж повече води към естествени плочки от камък, за да видите разликата между това, което е естествено и това, което е създадено върху керамична плочка, също с много предложения в сайта. 

 

 

 

 

Във Всичко за банята сме на ваше разположение, за да откриете най-подходящите плочки за баня имитация на камък, които са ултрареалистични и премахват ограниченията на плочките от естествен камък. Предлагаме стенни и подови плочки, декоративни плочки за баня, антислип плочки, плочки за баня с ефект камък в най-различна цветова текстура, при това от колекциите на най-добрите производители в целия свят.

X Вземи код за остъпка, за да ползваш намаленията и в магазините ни!

Генерирай код