Виж как да се възползваш от големите отстъпки в нашите шоуруми - НАТИСНИ ТУК!
Хипер Промо!

Сива баня

Идеите за сива баня са класически и са налице с всички най-популярни тенденции за баня от десетилетия. И в това има много смисъл, защото сивото е толкова гъвкав цвят и се предлага в толкова много различни форми, че е възможност, която може да отговаря на всички стилове и всякакви размери на банята.

 

 

Обичате леките и ефирни модерни идеи за баня? Вземете едва сиво сиво и и го съчетайте с чисти бели цветове. Преследвате нещо по-капризно и драматично  в интериора? Антрацитено сивото в съвременното баня пространство действат страхотно.

 

Както при всяка стая, има вероятност да приложите грешния нюанс на сивото, което ще наруши естетическото равновеси в банята. Не искате тя да бъде скучна. Но това е лесно да се избегне, ако изберете подходящия нюанс за вашето пространство и го съчетате с правилните цветове и текстури Днес можете онлайн да разгледате безброй сиви бани.

 

Например сива бетонна стена аз бялата вана – изглежда страхотно и част от съвременния индустриален стил. Придайте уют в банята със светло сиви панели наподобяващи традиционна интериорна стена в красив геометричен дизайн. Сивите плочки за баня в стил метро също създават една прекрасна стилистика.

 

Наслагване на сиви цветове. Плочки за под в светли и тъмни сенки, и бяла фуга. Светло сиви шкафове за баня и задължителните бяла вана, бяла стена. Разбъркайте сивото по целия интериор. Плочки от сивкав мрамор по стените, мивка в тъмно сив антрацит, плочки на геомтрични мотиви, които разчупват сивия интериор.

 

Тъмно сивите стени създават по-драматично усещане. Поставете ги в интериор с изискани декоративни елементи, със свободностояща вана. Съчетайте студеното сиво, със златисти финитури: смесители, поставки, аксесоари за баня. Сивото и синьото също се съчетават прекрасно. Имате варианти много, но право само на едно вдъхновение. Използвайте го.