Виж как да се възползваш от големите отстъпки в нашите шоуруми - НАТИСНИ ТУК!
Хипер Промо!

Спа комфорт чрез парни душ кабини

Парните душ кабини набраха своята популярност от баните във фитнес салоните, в частните здравни заведения, спа курорти и т.н. Това е така защото те имат отличните здравословни функции да успокояват мускулите, да лекуват болешки в ставите и да укрепват тялото.

 

Затова днес производителите на душ кабини, не се ограничават само до производство на ограждащата структура, ами вкарват в душ кабините и много нови приложения, които са насочени към потребителите на спа услуги. Така обикновените душ кабини и душове се превръщат в нещо наистина страхотно като завършен продукт за баня. В какво всъщност се състои парната душ кабина или тази с парогенератор?

 

Парната душ кабина е принципно малка затворена стая с парогенератор и уплътнена врата, така че да не причинява много влага извън самата кабина. Тя може да е съчетана и с други спа функции, като хидромасажни дюзи, радио, ръчна душ слушалка и т.н. Парогенераторът загрява водата, която завира и така се създава пара ефекта в затворената кабина. Вътре може да има и пейка, за да се отпуснете по време на парното изживяване.

 

Парната душ кабина има и противопоказания. Тя е предимно за хора, които нямат проблеми с кръвното или други  хронични проблеми. Освен това за бременни и за деца  е крайно неподходящо решение. Така че ако искате да имате такава в банята си е добре първо да обмислите тази страна на нещата. Освен това, трябва да се запознаете с всички разходки по инсталацията и дали имате достатъчно място в интериора на банята, за да можете да разположите такава голяма структура. 

 

От гледна точка на функционалност, за парите, които ще платите, получавате всичко от което имате нужда в банята съобразено с най-съвременните идеи за спа-условия в банята. Ще имате статичен душ, подвижен душ, парна баня, удобства за всичко от което имате нужда когато отивате да се къпете. 

 

X Вземи код за остъпка, за да ползваш намаленията и в магазините ни!

Генерирай код