Виж как да се възползваш от големите отстъпки в нашите шоуруми - НАТИСНИ ТУК!
Хипер Промо!

3 големи предимства на класическата душ пита за баня

Дните на фиксираната душ-глава, известна още като душ-пита отдавна отминаха в смисъла, че тя не е единствения избор. Днес имате възможност да избирате от най-различни решения за душ пространството с фиксирани душ глави, подвижни душ слушалки.

 

Така или иначе съвременният избор предлага и двете в едно решение с тръбно окачване, затова в този текст ще се съсредоточим върху нещо съществено: 3 големи предимства на душ питата, които никой не трябва да забравя и  от които всеки може да се възползва.

 

Класическата душ пита за баня е продължение на традицията. Тоест в банята внасяте нещо, което идва от по-старите времена на модерната култура. Това доставя естетически комфорт, стил и ретро усещане, което е прелюдия към един съществен уют за сетивата. Изборът на моделите  е много голям, като някои имитират точно ретро стилистиките.

 

Душ пита за баня от стена или от тавана е дълготрайно решение. Много от качествените модели на пазара са здрави и сигурни, и могат с години да стоят в банята без да се налага заместване. Още повече много съвременни модели се правят със самопочистващи се от варовикови натрупвания дюзи, което е още едно голямо предимство откъм дълготрайност.

 

Третото предимство е свързано с обилността на струята, която обгръща тялото като изпод силен дъждовен облак. Също и в това отношение получавате модели, с разновидност на струята, така че усещането да е различно.

 

Когато избирате душ комплекти за баня и в тях е включена душ пита, просто си спомнете тези три естетически и практични предимства и изберете модел, който да ги изпълнява. Освен класиката с кръгла форма и с детайлни ретро мотиви, има плоски кръгли модели, квадратни душ пити, модели с няколко функции и т.н.  Решения за всеки вкус и стил в банята.

 

X Вземи код за остъпка, за да ползваш намаленията и в магазините ни!

Генерирай код