Виж как да се възползваш от големите отстъпки в нашите шоуруми - НАТИСНИ ТУК!
Хипер Промо!

5 иконични вида мебели за баня

Новите концепции за обзавеждане в банята бързо навлязоха и на българския пазар, и вече не е трудно да се видят различни решения с мебели за баня в интериора. Безспорно най-популярни са конфигурациите от долен шкаф за баня с вградена мивка и горен шкаф с огледало, които заедно изпълват няколко функции едновременно. Освен функционални обаче, мебелите за баня носят и свой собствен стил, ето 5 модела, които са представителни и най-търсени на пазара.

 

PVC мебели за баня в чист геометричен стил

Това са кабинети с опростен дизайн с минимално количество допълнения и затова са едни от най-предпочитаните за баня в съвременен стил. Те нямат излишна декорация и следват елегантната и чиста линия интериора.

 

Умишлено състарени мебели за баня

Това не са винтидж кабинети по смисъла на техния стил, но имат външен вид, сякаш дълги години са били изложени на вятър, сняг и други метеорологични въздействия. Те разбира се са по-подходящи за баня на вилата, или там където умишлено се търси този състарен външен вид.

 

Занаятчийски мебели за баня

Те се отличават с високия художествен стил на изработка, детайлност, повече чекмеджета, прецизност и други такива майсторски заложени елементи. Те са малко по-скъпи от другите видове, но качеството и дълготрайността си заслужават.

 

Ретро мебели за баня 

Не е задължително този вид мебели да са стари, ами просто да са произведени така, че в завършената си визияда наподобяват характерна стилистика от отминали епохи в културата. Така може да имате шкафове във викториански стил, индустриал модели от средата на 20 век, рококо шкафове и т.н.

 

Мебели за баня в ансамбъл 

Този вид мебели се използва когато имате по-голямо пространство в банята и обикновено те се нареждат така че да обхванат стената по-цялата й ширина. Обикновено те са по-тесни, за да не изпъкват и създават стилно архитектурно впечатление в цялостната визия на банята.

 

X Вземи код за остъпка, за да ползваш намаленията и в магазините ни!

Генерирай код